Szabadítsd fel kreatív szupererődet a Wacom Intuossal

Megalkotnál egy új szuperhőst? Most a Wacom Intuos segítségével elképesztő részletességgel keltheted életre! Regisztráld tábládat, és nézd meg velünk a Pókember – Irány a Pókverzum című filmet!

REGISZTRÁLOK A MOZIJEGYÉRT!

Ez még nem minden!
Regisztrált tábládhoz ingyenesen letöltheted pont azt a szoftvert, amire szükséged van!

Clip Studio Paint Pro

Természetes tollvonásokkal, gyors színezéssel, korlátlan tónussal és előtelepített 3D sablonokkal. Minden megvan benne, ami miatt a képregény-művészek és manga készítők álma.

Corel® Painter® Essentials™ 6

Dolgozz autentikus, kézzel festett hatású képeken, élvezd a festészeti stílusok széles skáláját, és a dínyertes Natural-Media ecsetek és fotó effektek előnyeit.

Corel® Aftershot™ 3

Tedd képeidet „jó” helyett „nagyszerűvé” erőteljes fényképfeldolgozó funkciók és előre beállított hatások segítségével.

A tökéletes "sidekick"

A 4.096 nyomásérzékenységi szint mellett a Wacom Intuos teljesen természetes rajzolási élményt nyújt, amely igazi segítség az újdonsült tehetségek számára. Az ergonomikus kialakításnak és könnyű súlynak köszönhetően a vonalvezetést az ujjak hegyére helyezi, így a szuperhősök és a gonosztevők ábrázolását egy újabb szinten tapasztalhatod meg.

© & TM 2018 MARVEL. Spider-Man: Into the Spider-Verse, the Movie ©2018 SPAI. All Rights Reserved.

Mozijegy regisztráció


[Erről természetesen bármikor leiratkozhatok.]
Az elküld gomb megnyomásával elfogadom a Trans-Europe Kft. adatvédelmi nyilatkozatát.

Promóció szabályzata​A promócióban való részvétel feltétele, hogy a résztvevő regisztrál és elfogadja a jelen szabályzatot.
A promóció időtartama: ameddig a mozijegy készlet tart
Regisztráció helyszíne: https://wacominfo.hu/wacom-mozijegy
Szervező: Trans-Europe Kft., 1026 Budapest, Torockó utca 4., mfsz/1 (adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-137290/2018)
A promócióban résztvevő személy a regisztrációval/űrlap kitöltéssel elfogadja, hogy a Szervező a promócióban résztvevő személyes adatait felhasználja arra a célra, hogy részére promóciós célú leveleket, kereskedelmi ajánlatokat, hírlevelet küldjön, valamint felhasználja piackutatás céljára illetve kereskedelmi kommunikációhoz. A promócióban részt vevő ügyfél az adatai kezelésére való hozzájárulást bármikor lemondhatja az info@trans-europe.hu email címre küldött levéllel, vagy a 06 1 392 0700 telefonszámon, vagy bármely hírlevél leiratkozás gombjára kattintva.
A promócióból ki vannak zárva a Szervező munkavállalói, a promóció szervezésében közreműködő alvállalkozói, megbízottjai, ezek alkalmazottai, valamint a felsorolt személyek Polgári Törvénykönyv szerinti hozzátartozói.
A résztvevők kizárólag a saját adataikkal vehetnek részt a promócióban. Amennyiben nem a saját adataival vesz részt a promócióban, a promócióval kapcsolatos profil használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban a Szervező mindennemű felelősségét kizárja. Ebben az esetben a Szervező jogosult a más adatait, vagy valótlan adatokat megadó résztvevő kizárására.
A mozijegy pénzre nem váltható.
A promócióval kapcsolatos panaszos kérdéseket az alábbi elérhetőségen lehet jelezni: info@trans-europe.hu
A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre a magyar jogszabályok az irányadók.

Ready to get started? Sign up now!