wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Bamboo Duo 4

Zsebben hordható asszisztens

TERMÉKLEÍRÁS

A Bamboo Duo nem csupán egy kiváló minőségű stylus, de egy hagyományos toll is egyben. Ugyanazzal a stylusszal jegyzetelhetünk tabletre és papírra.


ÁTTEKINTÉS


A Bamboo Duo ideális választás, ha csupán egy írószerszámot szeretnénk magunkkal vinni. Ez a stylus ugyanazt az érzékeny gumihegyet használja, mint a Bamboo Stylus solo, így a lehető legkényelmesebb a jegyzetelés tableten, vagy mobiltelefonon.
Ezen felül arra is van lehetőség, hogy a gumihegyet lecseréljük egy hagyományos tollhegyre, ha esetleg papírra szeretnénk írni. A Bamboo Duo hagyományos tintapatront használ, így nem lesz gond a cseréje, ha kifogy.
Kifinomult, igényes formatervezésének köszönhetően a Bamboo Duo egy elegáns és rugalmasan használható íróeszköz.

FUNKCIÓK


A Wacom feel technológiával a lehető legprecízebb módon jegyzetelhetünk és rajzolhatunk
Kiváló minőségű alapanyagok, mint például szénszál, acél, alumínium és üveggyöngy
Autentikus forma és kiegyensúlyozottság
Tökéletes ergonómia
Inkspace előfizetés Minden Bamboo Duo mellé jár egy ingyenes Inkspace előfizetés. Az Inkspace Basic 5 GB online tárhelyet, szinkronizálási funkciókat és webes felhasználói felületet foglal magába. A fizetős Inkspace Plus tartalmazza a Basic összes szolgáltatását, de már 50 GB tárhelyet ad, ráadásul fejlett keresési funkciókkal is rendelkezik és arra is lehetőség van, hogy a feltöltött jegyzeteket vektoros képekké konvertáljuk.

Bamboo Paper Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Duo-nak. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is hozzáférést kap az Inkspace felhő alapú szolgáltatásaihoz.

Specifikáció

méret: 141 mm hosszú, 9 mm átmérő
súly: 15 gramm
elérhető színek: fekete, fehér, kék és rózsaszín
kompatibilitás: tablet, érintőképernyős telefonok

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Bamboo Duo 4