wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Bamboo Sketch

TERMÉKLEÍRÁS

A Bamboo Sketch egy finom hegyű stylus, amivel a lehető legtermészetesebb módon készíthetünk vázlatokat és rajzokat iPad-en és iPhone-on egyaránt. Bluetooth-on keresztül kapcsolódhatunk a készülékünkhöz, és a Wacom kompatibilis appok párosítása után már munkához is láthatunk.

 

A Bamboo Sketch rész egy nyomásérzékeny hegy, aminek köszönhetően pont olyan természetességgel rajzolhatunk az iPad-ünk és az iPhone-unk kijelzőjén, mint ahogy azt hagyományos papírral és tollal tennénk. A Bamboo Sketch mellé kapunk egy vékony és pehely könnyű tokot, ami kényelmesen elfér a zsebünkben, és a stylus mellett tartalék hegyeket és USB töltőt is tarthatunk benne.

 

Ötletelés iPad-en és iPhone-on Záporozzanak az ötletek! Készítsünk vázlatokat és rögzítsük az ötleteinket iOS kompatibilis készülékünk képernyőjén. Az olyan régebbi, Bluetooth kompatibilis készülékek is támogatottak, mint az iPhone 6.

Természetes, precíz, autentikus A nyomás érzékeny hegynek és az ergonomikus formatervezésnek köszönhetően valódi élményt jelent a rajzolás és a jegyzetelés. A háromszög alakú kialakításnak hála rendkívül kényelmes fogása van a Bamboo Sketch-nek.

Személyre szabható gombok A Bamboo Sketch két személyre szabható gombbal is rendelkezik, melyekhez hozzárendelhetjük a leggyakrabban használt funkciókat. A stylus-hoz két hegy is jár, egy lágyabb és egy keményebb, amiket attól függően cserélhetünk ki, hogy épp milyen stílusban szeretnénk dolgozni.

Kényelmes tolltartó Az extra hegyeket, az USB töltőt és magát a tollat egy stílusos, vékony és pehelykönnyű tokban tarthatjuk.

 

Appok támogatása A Bamboo Sketch a legkisebb fennakadás nélkül képes együttműködni a vezető kreatív alkalmazásokkal, legyen szó rajzolásról vagy jegyzetelésről.

Töltés USB-n keresztül Egyetlen töltéssel akár 15 órán keresztül is használhatjuk a Bamboo Sketch-et. Ha lemerült, egyszerűen csak csatlakoztassuk a töltőjén keresztül egy rendelkezésre álló USB portra.

Tulajdonságok

  • Súly: 18g
  • Hossz: 142 mm
  • Áramellátás: Tölthető elem
  • Tollhegy: Két tollhegy, kemény és puha

A csomag a készüléken kívül tartalmazza a cserélhető tollhegyeket, a tolltartót és az USB töltőt is.

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Bamboo Sketch