wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Bamboo Spark (Kifutó)

Írj fel mindent!

TERMÉKLEÍRÁS

Áttekintés

A termék kifutó, csak korlátozott számban és már nem is minden viszonteladónknál kapható. 

A jegyzetfüzetünknek köszönhetjük, hogy ott tartunk, ahol most. Mostantól még messzebbre vihetnek az ötleteink és gondolataink.

A Bamboo Spark egy okos jegyzetfüzet egy okos golyóstollal és egy hellyel a kedvenc papirosunknak. A Spark digitalizálja a kézírásunkat és elmenti a kedvenc mobileszközünkre vagy a felhőbe további szerkesztésre és archiválásra.

Csak egy gombnyomás, ennyi az egész.

A Bamboo Spark könnyen kezelhető, és könnyen járható hidat képez a papírra vetett jegyzetek és a digitális világ között.

 

Jegyzetelés a XXI. században

Amikor beugrik egy remek ötlet, azonnal szeretnénk megragadni azt a lehető legkényelmesebb módon: tollal és papírral. A Bamboo Sparkba összesen 25 lapot helyezhetünk el bármilyen papírtípusból. Kezdjünk el jegyzetelni a Bamboo Sparkhoz mellékelt tollal és az eszköz rögzíti az összes papírra vetett gondolatunkat.

 

Dolgozzunk bárhol, szinkronizáljunk később

Mikor végeztünk egy oldallal, csak egy gombot kell megnyomnunk, és a Bamboo Spark elmenti a jegyzeteinket biztonságosan és titkosítottan. Nem kell aggódnunk akkor se, ha nincs épp más eszköz a közelünkben. A Bamboo Spark akár 100 oldalnyi jegyzetet is képes eltárolni a memóriájában. A digitalizált jegyzeteket Bluetooth-on keresztül tölthetjük fel a Smart Ready kompatibilis eszközökre, vagy kábelen keresztül a számítógépünkre és a Wacom Cloud-ba.

 

Valóra vált ötletek

A Bamboo Spark segítségével elmentett ötletek tovább élnek, miután papírra vetettük őket. A jegyzetek a Wacom Ink Layer Language használatával kerülnek mentésre, ami azt jelenti, hogy szabadon szerkeszthetjük, frissíthetjük, tárolhatjuk és rendezhetjük őket.

 

Megosztás és együttműködés

A Bamboo Spark egyik legjobb funkciója az, hogy segíti az együttműködést a kollégákkal. A Bamboo Paper alkalmazással megoszthatjuk a jegyzeteinket azokkal, akiknek szintén fel van telepítve ez az alkalmazás.

 

Az eszköz három különböző Smart folio-val kapható. 

 

A következőkből választhatsz:

- Smart folio with gadget pocket -  rugalmas tokkal, amelyben kényelmesen elfér az okostelefonod vagy extra papír

- Smart folio with tablet sleeve  - rugalmas tokkal, amelyben kényelmesen elfér az tableted

- Smart folio with snap-fit for iPad Air 2 -  egy iPad Air 2 tabletre kifejlesztett tokkal

 

 

 

 

Szökséges konfiguráció

 

Bluetooth képes mobiltelefon

IOS 8 vagy Android 4.3 rendszer

Bamboo Spark app (ingyenes)

Wacom Cloud regisztráció

 

A tokba helyezhető tablet maximális mérete:

 

174x240mm (7mm vastagság)

 

Wacom Bamboo Spark notesz

 

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Bamboo Spark (Kifutó)