wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Cintiq Pro 13 Pen&Touch

Alkotásra tervezve

TERMÉKLEÍRÁS

Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! A Wacom Cintiq Pro a Wacom egyik legfejletteb és legkisebb kreatív táblamonitora.

A termék a toll és a kéz érintésére is reagál (Pen&Touch)


ÁTTEKINTÉS


Professzionális művészek és tervezők eszköze, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönehetőn a Wacom Cintiq Pro egy kompakt, de kompromisszumoktól mentes készülék.


FUNKCIÓK


Az új Wacom Pro Pen 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll.

 

  • Négyszer érzékenyebb és pontosabb, mint az elődje
  • Gyakorlatilag nincs lag
  • Természetes dőlés
  • Nincs parallaxis
  • Nincs szükség elemre vagy töltésre

 

Kötődés a vászonhoz A Wacom Cintiq Pro 13 full HD felbontású 13 collos LCD kijelzővel rendelkezik, míg a Wacom Cintiq Pro 16 UHD (4K) felbontású 16 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (87, 94%-os Adobe RGB) színhűségnek köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron.

 

Alkotásra tervezve A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom Cintiq Pro számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A készülék támogatja a multi-touch gesztusokat, és így pont olyan egyszerű a használata, mint a kedvenc telefonunknak. A számítógépünkhöz pedig USB-C kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre se.

 

Közelebb az alkotáshoz Ha kompakt méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 13 a tökéletes választás. Pehelykönnyű és könnyedén szállítható készülék, mely ideális rajzolásra és vázlatok készítésére.

Ha nagy méretű vásznon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 16 a tökéletes választás. Csillogásmentes kijelzőjén öröm a munka még napsütésben is.

 

Kiegészítők Számos kiegészítőt vásárolhatunk a Wacom Cintiq Pro-hoz, melyekkel létrehozhatunk egy minden igényt kielégítő munkaállomást.

 

- A Wacom ExpressKey Remote 17 személyre szabható gombbal és Touch Ring-gel rendelkezik, melyekkel közvetlenül hozzáférhetünk a leggyakrabban használt billentyűparancsokhoz.
- Az új Mobile Stand három különböző szögben is képes megtartani a Cintiq Pro-t, így mindig megtalálhatjuk a munkánkhoz illő pozíciót. Mivel könnyedén összecsukható, ezért a szállítása se jelent gondot.
- A Wacom Color Manager segítségével elvégezhetjük a Cintiq tabletek és kijelzők kalibrálást, így jobb képminőséget, nagyobb színhűséget és egységes megjelenést érhetünk el.

 

Techniakia paraméterek - Cintiq Pro

 Megjeleníthető színek száma: 16,7 millió 

Képarány: 16:9 

Kompatibilitás: Windows és Mac 

Technológia: IPS HD 

 

Fizikai paraméterek - Cintiq Pro 13

 Felbontás: 1920 x 1080 

Méretek: 360 x 235 x 11.9 mm

Képernyő átmérő: 33,8 cm 

Súly: 1,1 kg állvány nélkül 

 

 

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Cintiq Pro 13 Pen&Touch