wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Cintiq 22 HD Pen

Dolgozzunk közvetlenül a képernyőn!

TERMÉKLEÍRÁS

Áttekintés

Dolgozzunk közvetlenül a képernyőn! A Cintiq 22HD természetes kreatív munkakörnyezetet biztosít a sztenderd méretű 21,5 collos kijelzőn. A produktivitást segítő eszközökkel (ExpressKeys, Touch Strips) még gyorsabbá tehetők a kreatív munkafolyamatok, és sokkal könnyebb a munkára koncentrálni.

 A 21,5 colos szélesvásznú LCD kijelző és az iparágvezető beviteli technológiák kombinálásával lehetővé válik a fotósok, a designerek és más kreatív szakemberek számára, hogy közvetlenül a képernyő felületén dolgozhassanak a Wacom legfejlettebb nyomásérzékeny tolltechnológiájával.

 

A 22 inches Cintiq jelenleg érintésérzékeny (Touch) kivitelben nem kapható már, csak tollal való érintésre reagál a pen only termék.  

Professzionális teljesítmény

A Cintiq 22HD nyomás- és dőlésérzékeny tolla teljes kontrollt ad a nyomásérzékeny ecset-effektusok fellett. A Wacom korszerű dőlésszenzorával a toll képes érzékelni a legkisebb nyomásváltozást is. A tollon található gombhoz pedig külön funkció rendelhetők.

 

Az idő pénz

A Cintiq felhasználók gyakran nyilatkoznak arról, hogy sokkal produktívabbak amióta közvetlenül a képernyőn dolgozhatnak. A Cintiq 22HD kétkezes kialakításán a felhasználók kényelmesen férhetnek hozzá az alkalmazás specifikus Touch Strip Toggle gombokhoz és a 16 ExpressKey-hez, melyekhez külön billentyű parancsokat rendelhetünk.

 

A Wacom Szoftver Atlaszból megtudhatja, mely szoftverek támogatják a speciális WACOM tábla- és tollfunkciókat.

 

 

 

 

 

 

Specifikációk:

 

Aktív terület: 475.2 x 267.3 mm

Szín: Fekete

Kompatibilitás: Mac és PC

Fizikai méret: 650 x 400 x 55 mm

Nyomásérzékenység: 2048

Súly: 8.5 kg

Felbontás: 1920x1080 full HD

Cikkszám:  DTK-2200

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Cintiq 22 HD Pen