wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Cintiq 27 QHD Pen / Pen&Touch

Technológia. Komprumiszumok nélkül.

TERMÉKLEÍRÁS

A tábláról

Egy tökéletes eszköz, mert nincs az a tervezői, vagy alkotói igény, amit ez az interaktív táblamonitor az érintésérzékeny 27 collos QHD kijelzőjével, sima felületével ne tudna kiszolgálni. Használja ki mindazokat a plusz előnyöket, amit a Cintiq az Intuos digitalizáló táblához képest biztosítani tud Önnek! Rajzoljon közvetlenül a képernyőre és használja az eddig már megszokott tollakat, vagy az ujjait! A Marker Pen toll a megszokott dőlés- és nyomásérzékenység mellett egy új tulajdonsággal ismerteti meg Önt: a forgatásérzékenységgel.

 A termék kapható Pen only (DTK-2700) és Pen&Touch (DTH-2700) kivitelben is. 

Nyomásérzékenység

Alkosson természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokkal interaktív tábla-monitorján! Mindez, ezzel a 2048 fokozatú, nyomásérzékeny eszköznek a támogatásával gyerekjáték!

 

Dőlésérzékenység

Döntse digitális tollát bármelyik irányba, és tökéletesen természetesnek ható toll-, ecset- és radírvonásokat hozhat létre!

 

Forgatásérzékenység

Az eszköz egyes beviteli eszközök esetén (Marker Pen) érzékeli, ha Ön forgatja a tollat, és megfelelő program használata esetén – minimum Corel Painter 9 – ennek megfelelően rajzolja ki a vonalat vagy az ecsetvonást.

 

Elforgatás felismerése

A monitor érzékeli, hogy Ön elforgatja a képernyőt. És ha a használt program is támogatja ezt a funkciót – mint például a Corel Painter – akkor a vonal, mint  elforgatott ecsetvonás jelenik meg a monitoron.

 

Egyedi azonosító

Az egyedi azonosítóval valamennyi Cintiq beviteli eszköz bármelyik szoftverhez szabadon programozható. Az elmentett beállítások automatikusan aktiválódnak, amint az eszköz érzékeli a felhasználói szoftver indítását.

 

ExpressKey Remote

Az ExpressKey Remote a Cintiq 27 QHD tablet szabadon mozgatható kontrollere. A készüléken lévő gombokhoz szabadon hozzárendelheti kedvenc macróját vagy bármilyen billentyűkombinációt. A billentyűzetet pedig felejtse el!

 

Touch Strip

Az újonnan kifejlesztett Touch Strip olyan, mint a notebook touchpadja. Segítségével az ujjával közvetlenül adhat ki parancsokat a táblának. Nagyítsa fel vagy kicsinyítse le a képeket a Corel Paint Shop Pro-ban vagy az Adobe Photoshopban egy ujjmozdulattal! De ha szívesebben dolgozna a tollal, azt is használhatja a Touch Strip felületén.

 

Abszolút pozicionálás

Ezután már soha nem lesz problémája az egérpad méretével. Az egérmutató mindig oda kerül, ahová a digitális tollat a tábla-monitorra helyezi. A Wacom  interaktív tábla-monitoron az aktív felület mindig a teljes képernyőt jelenti.

 

Radírozás

Nem kell ezután több mozdulattal visszalépegetnie a programban, ha valamit véletlenül elhibáz. Csak fordítsa meg a tollat, és egyszerűen radírozza ki a tévedését!

 

Vezeték és elem nélkül

Valamennyi beviteli eszköz vezeték és elem nélkül működik. A Cintiq tábla-monitor tökéletesen ellátja őket a szükséges energiával.

 

Plug & Play beüzemelés

A Cintiq interaktív tábla-monitor és digitális toll installálása rendkívül egyszerű. Gyorsan és könnyedén helyezhető üzembe, és kompatibilis az Ön gyakran használt programjaival.

 

Wacom tolltechnológia

Wacom által szabadalmaztatott vezeték és elem nélküli tolltechnológia egy kiváló, megbízható terméket biztosít Önnek minimális karbantartási szükséglettel a mindennapos, hatékony munkához.

 

A Wacom Szoftver Atlaszból megtudhatja, mely szoftverek támogatják a speciális WACOM tábla- és tollfunkciókat.

 

Specifikációk:

 Méret: 77 cm x 46,5cm x 5,4 cm

Felbontás: 2560 x 1440 (2K)

Méretarány: 16:10

Színek száma: 1,07 milliárd

Nyomásérzékenység: 2048

ExpressKey-ek száma: 17 db személyre szabható gomb a távirányítón

ExpressKey távirányító üzemideje: 160 óra (folyamatos használat mellett)

Súly: 9 kg

Jobb- és balkezes használat

Csatlakozás: USB 3.0, DisplayPort, HDMI

 

A csomag tartalma:

 Cintiq 27 QHD

Pro Pen

Tolltartó állvány

10 db cserélhető tollhegy, tollhegy eltávolítóval

ExpressKey távirányító

Kábelek: DisplayPort, HDMI, USB 3.0, Micro USB (távirányítóhoz)

Adapter

Mini DisplayPort

Töltő

Telepítő cd

Quick Start Guide

 

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Cintiq 27 QHD Pen / Pen&Touch