wacomlogoINFO főoldalra

Wacom One 13 FHD Pen digitális táblamonitor

Sokkal több, mint belépő szint

TERMÉKLEÍRÁS

Alkossunk közvetlenül a kijelzőnkön a lehető legtermészetesebb módon! A Wacom One kiváló felhasználói élményt biztosít azoknak az alkotó személyiségeknek, akik még csak most ismerkednek a digitális alkotás világával vagy új technikákkal szeretnék bővíteni az eddig alkalmazott munkafolyamatokat.

ÁTTEKINTÉS

A Wacom One minden olyan funkcióval és szolgáltatással rendelkezik, melyek a digitális alkotói élet kiteljesítéséhez kellhet. A 13,3 collos kijelzőn ugyanolyan könnyedséggel dolgozhatunk a mellékelt toll segítségével, mint hagyományos papíron, hagyományos rajzeszközökkel. A Wacom One kompatibilis a legtöbb elterjedt digitális tollal, így nem kell elhagynunk a már megszokott eszközeinket.

FUNKCIÓK

Az új Wacom One Pen azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Érzékeny és reszponzív stylus, mellyel öröm a munka.

  • 4096 szintű nyomásérzékenység
  • Vezeték és elem nélküli működés
  • Személyre szabható funkciógomb

Kötődés a vászonhoz A Wacom One full HD felbontású 13 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (72%-os NTSC) színhűségének köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék üvegfelülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron.

Bamboo Paper Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Tip-nek. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is hozzáférést kap az InkSpace felhő alapú szolgáltatásaihoz.

Alkotásra tervezve A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom One számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. A számítógépünkhöz - Mac vagy Windows PC - pedig USB kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre se.

Clip Studio Paint Pro A Wacom One mellé hat hónap ingyen hozzáférés jár a CELSYS Clip Studio Paint Pro-hoz, mellyel csodálatos rajzokat és festményeket készíthetünk.

Közelebb az alkotáshoz Ha kompakt méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom One a tökéletes választás. Pehelykönnyű és könnyedén szállítható készülék, mely ideális rajzolásra és vázlatok készítésére.

Tulajdonságok:

 

Méret: 299 x 171 mm

Súly: 1 kg állvány nélkül

 

Képernyő:

 

Képernyő mérete:: 33,8 cm

Felbontás:: 1920x1080 full HD

Technológia:: IPS HD

Színek száma: 16,7 millió

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom One 13 FHD Pen digitális táblamonitor