wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Intuos Comic Pen&Touch Small / Medium

Képregény - szerelmeseknek.

TERMÉKLEÍRÁS

A tábláról

 

Szereted a képregények színes világát, és szeretsz saját karaktereket létrehozni a ceruzáddal? Fedezz fel új lehetőségeket, és felejtsd el a papírt és a ceruzát. Az Intuos Comic minden olyan eszközt tartalmaz, amivel gyerekjáték mangákat rajzolni.

 

Kapható Small és Medium méretben is. A rajzfelület méretét lásd a specifikációknál

 

Kreatív érintés

A Wacom termékcsalád megújult Bamboo sorozatának érintéssel és a szokásos tollvonásokkal is működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testre szabható megoldás. Használd ki a multi-touch és a gesztusok minden előnyét, és a tollvonások pontosságát.

 

Szoftverek

A Clip Studio Paint Pro and Anime Studio Debut 10, grafikus alkalmazásokkall nyomdakész mangákat készíthetsz, e szoftverek minden olyan funkciót tartalmaznak, ami a munkához kell. Rétegek használatával a vázlatokból könnyedén kialakíthatod a végleges elrendezést, majd ha szükséges, kiszínezheted, effektezheted a mangát.

 

Személyesség és tökéletesség 

Az Intuos Comic tablettel a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás, és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

 

Lapos dizájn

A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a megújult Intuos digitalizáló táblát. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

 

Testreszabható gyorsgombok

A már jól ismert ExpressKeys használatával a különböző beállítható programfunkciókat gyorsan és hatékonyan lehet használni. Az alkalmazás-specifikáció segítségével be lehet állítani, hogy a gyorsgomb egy adott program mely funkcióját indítsa, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát. A Multi-touch funkcióval is megadhatók komplex parancsok. Az Intuos Manga tablet a természetes gesztusokat is képes kezelni, így az újjak érintése és mozgatása segítségével a görgetés, a zoomolás, a forgatás vagy a fotók közötti váltás egyszerűen és ösztönösen történik.

 

Wide formátum

A tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas több monitoros rendszerek kezelésére is.

 

 

 

 

Specifikációk:

 

Small:

Aktív terület: 152 mm x 95 mm

Méretek: 210 mm x 170 mm x 10 mm

Színek: CTH490CK (fekete), CTH490CB (kék)

 

Medium:

Méretek: 275 mm x 222 mm x 10 mm

Aktív terület: 216 mm x 135 mm

Súly: 480 gramm

Színek: CTH-690CK (fekete) CTH-690CB (kék)

Mindkettő:

Toll: Intuos Pen

Olvasási sebesség (toll): 133 pps

ExpressKey-ek száma: 4

Felbontás: 2540 lpi

Nyomásérzékenység: 1024  (+Multi-touch érintésérzékenység)

Vezetéknélküli támogatás: Igen (külön megvásárolható wireless kit)

Garancia: 2 év

 

A doboz tartalma:

Intuos pen tablet

Intuos pen

Cserélhető tollhegyek

Tartó és gyűrű

Felhasználói kézikönyv

Telepítő CD

USB kábel

 

További kiegészítők vasárolhatók:

Wacom Wireless Kit

Fekete tollhegy (5 db)

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Intuos Comic Pen&Touch Small / Medium