Üzleti megoldások

Vezető digitális toll és tinta technológia kormányzati és vállalati ügyfélszolgálatok számára

A személyes kapcsolatteremtés mellett a kézzel kitölthető és aláírható nyomtatványok még a mai digitális korban is az ügyfélélmény kulcselemei. A Wacom a digitalizált üzleti folyamatok és a jól megszokott kézíráson alapuló információ felvitel közötti űrt tölti ki az egyedi kombinációjú, saját fejlesztésű digitális toll és tinta technológiájával. A Wacom partnerei ezeket az elemeket képesek teljesen zökkenőmentesen a már létező IT infrastruktúrákba integrálni, aminek az eredménye: digitális üzleti hatékonyság emberi tényezővel kombinálva.

Aláírás - Megoldások az aláírás rögzítésére A Wacom piacvezető, saját hardverrel integrált szoftveres megoldásai képesek a kézzel írt elektronikus szignók rögzítésére, a tollal felszerelt eszközökkel generált adatok írása / olvasása segítségével. A Microsoft Windows rendszeren belül működő böngésző segítségével az elektronikus aláírás rögzítését is támogatják.

Olvasd tovább

Hitelesítés - Megoldások az aláírások ellenőrzéséhez A Wacom hardver és szoftver használható biometrikus és dátum / időbélyegzett, jogilag kötelező aláírások rögzítésére is. (A kézírásos elektronikus aláírások jogi érvényességét meghatározó rendeletek természetesen országonként eltérőek.) Ez lehetővé teszi az aláírást igénylő felhasználási módok azonnali és tartós ellenőrzését, például a pénzügyi kölcsönszerződések megvalósulását.

Olvasd tovább

Formanyomtatványok feldolgozása A Wacom hardverek, mint például a Wacom Clipboard, használhatóak a WILL ? SDK dokumentumokhoz és a WILL ? SDK eszközökhöz, amelyek lehetővé teszik a kézzel készített űrlapok azonnali digitalizálását. Ezeket az űrlapokat azonnal fel lehet tölteni a könnyű dokumentumkezelés érdekében. Nincs szükség szkennelésre, miközben a biometrikus (saját kézzel írt) aláírásokat rögzíthetjük és közvetlenül a digitális dokumentumhoz csatolhatjuk.

Olvasd tovább

Kommentálás (jegyzetek) A Wacom megoldások elektronikus dokumentumok kézírásos kommentelésére (jegyzetelésére) is használhatóak. Így például az egészségügyi szakemberek számára a Wacom Clipboard használata lehetővé teszi az orvosi dokumentumok azonnali digitalizálását, amelyeket dinamikusan, a beteg állapotának függvényében kell frissíteni.

Olvasd tovább

Üzleti megoldások a Wacomtól című tudásanyagunk most elérhető minden érdeklődő számára! A könnyebb navigáció érdekében különböző témákra és iparágakra osztottuk fel a tudásanyagunk tartalmát. A kérdéseket és ajánlatkéréseket az egyes témák végén lév ő űrlap kitöltésével küldheti el!

Olvasd tovább