wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Bamboo Solo 4

Az okostoll.

TERMÉKLEÍRÁS

A Wacom Bamboo Solo tökéletesen képes együttműködni a modern tabletekbe épített érintőképernyőkkel. Az olyanokéval, mint a Samsung Galaxy Note, a Microsoft Surface Pro vagy az iPad. A Bamboo Stylus solo precíz és érintésérzékeny. Egy olyan stylus, ami érzetre és működésre is pont olyan, mint egy igazi toll.


ÁTTEKINTÉS


A Bamboo Solo egy olyan univerzum ajtaját nyitja meg, melyben végtelen lehetőségünk adódik az ötletek megragadására és kifejezésére. Mobilalkalmazások ezrei adnak lehetőséget arra, hogy kibontakoztathassuk kreativitásunkat. A Bambo Stylus solo-val bármilyen feladatot elvégezhetünk a személyes jegyzetek írásától a kifinomult képszerkesztésig. A saját kategóriájában egyedülálló gumihegy 25%-kal keskenyebb, mint az összes többi modell a piacon.

A Bamboo Solo négy különböző színben érhető el, így olyat választhatunk, ami tökéletesen illeszkedik a stílusunkhoz. Mivel a gumihegy cserélhető, így sose fog minket cserbenhagyni ez az eszköz.


FUNKCIÓK


A Wacom feel technológiával a lehető legprecízebb módon jegyzetelhetünk és rajzolhatunk
Kiváló minőségű alapanyagok, mint például szénszál, acél, alumínium és üveggyöngy
Autentikus forma és kiegyensúlyozottság
Tökéletes ergonómia
Kényelmes írásmód A Bamboo Solo cserélhető, szénszálas hegyével nem csupán a navigációt segíti, de rendkívül folyamatos írást is lehetővé tesz az érintőképernyős kijelzőkön.

Ergonomikus kialakítás Pont, ahogy elképzeltük. A Bamboo Solo tökéletesen kiegyensúlyozott és kényelmes fogású a háromszög alakú kialakításnak és a puha tapintású anyagának köszönhetően.

Stílusos színválaszték A Bamboo Solo korszerű formatervezése összesen négy színben érhető el. Fekete, fehér, kék és piros színű stylusok közül választhatunk.

Inkspace előfizetés Minden Bamboo Solo mellé jár egy ingyenes Inkspace előfizetés. Az Inkspace Basic 5 GB online tárhelyet, szinkronizálási funkciókat és webes felhasználói felületet foglal magába. A fizetős Inkspace Plus tartalmazza a Basic összes szolgáltatását, de már 50 GB tárhelyet ad, ráadásul fejlett keresési funkciókkal is rendelkezik és arra is lehetőség van, hogy a feltöltött jegyzeteket vektoros képekké konvertáljuk.

Bamboo Paper Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Solo-nak. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is hozzáférést kap az Inkspace felhő alapú szolgáltatásaihoz.

Specifikációk

elérhető színek: fekete, fehér, zöld, piros és kék
méret: 141 mm hosszú, 9 mm átmérő
súly: 10 g
kompatibilitás: tablet, érintőképernyős telefonok

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Bamboo Solo 4