wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Cintiq 16

Kijelzős táblát mindenkinek!

TERMÉKLEÍRÁS

A tábláról

 

Az új belépő szintű optimalizált funkciókkal rendelkező kreatív pen display-t elsősorban fiatal művészek és tervező diákok számára ajánlják, de a tábla könnyűszerrel lehet akár professzionális művészek és tervezők eszköze is, akik a lehető legközelebb szeretnének kerülni a munkájukhoz a képernyőn keresztül egy toll segítségével. A legújabb fejlesztéseknek és az elképesztően pontos Wacom Pro Pen 2-nek köszönhetően a Wacom Cintiq 16 egy kompakt, de kompromisszumoktól mentes készülék.

 

Az új Wacom Pro Pen 2 azonnal a kedvenc kreatív eszközünk lesz. Jóval érzékenyebb és pontosabb és reszponzívabb, mint bármelyik korábbi Wacom toll.

 

Kötődés a vászonhoz A Wacom Cintiq Pro 16 full HD felbontású 16 collos LCD kijelzővel rendelkezik. A nagy (72%-os NTSC) színhűségnek köszönhetően nyomtatásban is azt fogjuk viszont látni, amit a kijelzőn. De a kötődés nem csak képi értelemben értendő. A készülék felülete pont a kellő ellenállást tanúsítja a tollal szemben, így olyan érzetet ad, mintha valódi tollal dolgoznánk valódi papíron.

 

Állítható állvány A Wacom Cintiq 16 mellé opcionálisan kapható egy 19 és 68 fok között állítható állvány is, mellyel ergonomikus és kényelmes munkakörnyezetet alakíthatunk ki magunknak.

 

Alkotásra tervezve A kreatív szakemberek mindig időszűkében vannak, ezért a Wacom Cintiq 16 számos, a produktivitást segítő megoldással rendelkezik. Ilyen például az opcionális kiegészítőként megvásárolható ExpressKey Remote, mely 17 szabadon konfigurálható gombbal rendelkezik. A számítógépünkhöz pedig USB-A kábelen keresztül kapcsolódik, így nincs szükség külön táp és monitor kábelre se.

 

Közelebb az alkotáshoz Ha kompakt méretű vásznakon szeretünk dolgozni, a Wacom Cintiq Pro 16 a tökéletes választás. Pehelykönnyű és könnyedén szállítható készülék, mely ideális rajzolásra és vázlatok készítésére.

 

Kiegészítők Számos kiegészítőt vásárolhatunk a Wacom Cintiq Pro 16-hoz, melyekkel létrehozhatunk egy minden igényt kielégítő munkaállomást.

 

Jelen termék pen only, tahát kéz érintésére nem reagál, csak a tolléra.

 

Tulajdonságok:

 

Szín: fekete

Kompatibilitás Win: Windows 7 vagy bármely újabb verzió 

Kompatibilitás Mac: MacOS 10.6.8 vagy bármely újabb verzió 

 

Méret: 375x248x14 mm

Az állvány mérete: 340x213x6 mm

 

Képernyő:

 

Fényerő: 250 cd/m2

Felbontás: 1920x1080 full HD

Színek száma: 16,7 millió

Átmérő: 15,6 hüvelyk

Betekintési szög: 178° (89°/89°) H, (89°/89°) V

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Cintiq 16