wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Intuos 3D Pen&Touch

3D grafika egyszerűen!

TERMÉKLEÍRÁS

Emeljük egy teljesen új dimenzióba az ötleteinket az új Intuos 3D-vel. Az Intuos 3D is fel van vértezve a Wacom vezető digitális rajztábla technológiájával ráadásul jár hozzá egy ingyenes 3D modellező szoftver és online oktató anyag is.


ÁTTEKINTÉS


Az Intuos 3D minden olyan funkcióval rendelkezik, amely megkönnyítheti a 3D-s modellek megalkotását, megtekintését és kinyomtatását.

 

Készen állsz, hogy valóra váltsd az elképzeléseidet?

 

Az Intuos 3D mellé megkapunk minden olyan szoftvert és oktató anyagot, ami a háromdimenziós alkotáshoz kell. Csak csatlakoztassuk a készüléket a számítógépünkhöz, és máris munkához láthatunk. Hamarabb, mint gondolnánk…

 

Megvalósult ötletek: karakterek, modellek, játékok, ékszerek – a formázás, az alakítás és a festés is mind lehetséges az Intuos rajztáblával. Az érintésérzékeny felület, a természetes fogású toll és a szabadon konfigurálható ExpressKey gombok mind azt szolgálják, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a munka a 3D-s modellekkel és a hagyományos 2D-s rajzokkal.

 

A megfelelő szoftver: a Pixologic ZBrushCore szoftvere az egyik vezető 3D-s modellező, melynek kezelőfelületén még a kezdők is könnyedén elboldogulnak. Előre elkészített modellek és sablonok segítenek megtenni az első lépéseket egy felhasználóbarát környezetben.

 

Gyorsan, okosan: könnyedén megszerezhetjük a szükséges ismeretanyagokat az online elérhető oktatóanyagokkal és bemutatókkal.

 

Valóra vált álmok: a kész alkotásokat exportálhatjuk más alkalmazásokba is, sőt akár ki is nyomtathatjuk őket, ha rendelkezünk 3D-s nyomtatóval.

 

Kreatív érintés: a Wacom vadonatúj termékcsaládjának tollvonásokkal működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testre szabható megoldás. Használja ki a gesztusok minden előnyét, és a tollvonások pontosságát.

 

Lapos dizájn: a tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák az Intuos 3D rajztáblát. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

 

Testre szabható gyorsgombok: a már jól ismert ExpressKeys használatával a különböző beállítható programfunkciókat gyorsan és hatékonyan lehet használni. Az alkalmazás-specifikáció segítségével be lehet állítani, hogy a gyorsgomb egy adott program mely funkcióját indítsa, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát.

 

Wide formátum: a tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas többmonitoros rendszerek kezelésére is.

Aktív terület: 216 mm x 135 mm
Súly: 480 gramm
Toll: Intuos Pen
ExpressKey-ek száma: 4
Nyomásérzékenység: 1024
Felbontás: 2540 lpi
Típus: Nyomásérzékeny, vezeték nélküli
Vezetéknélküli támogatás: külön vásárolható meg
Olvasási sebesség (toll): 133 pps
Garancia: 2 év
Modellszám: CTH-690


A doboz tartalma:

Intuos pen tablet
Toll
Cserélhető tollhegyek
Felhasználói kézikönyv
Telepítő CD
USB kábel


További kiegészítők:

Wacom Wireless Kit
Wacom Wireless Kit Akkumulátor
Fekete tollhegy (5 db)

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Intuos 3D Pen&Touch