wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Intuos Photo Pen&Touch

Kreatív érintés

TERMÉKLEÍRÁS

A tábláról

Az Intuos Photo tablettel a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze.

A Photo tábla csak Small méretben kapható.

Kreatív érintés

A Wacom megújult termékcsaládjának érintéssel és a szokásos tollvonásokkal is működő tagja. A tökéletesség élménye. Rugalmas, sokoldalú, intelligens és testreszabható megoldás. Használja ki a multi-touch és a gesztusok minden előnyét, és a tollvonások pontosságát.

 

Személyesség és tökéletesség

Az Intuos Photo-val a számítógép igazi szerkesztőgéppé válik. A jegyzetelés, a kommunikáció, vagy épp az aláírás akadálytalansága segíti a munkát, de a bemutatók készítésének is elengedhetetlen eszköze. Használatával a retusálás, és a grafikai szerkesztés egyszerűbbé, gyorsabbá, hatékonyabbá válik.

 

Szoftverek

Az Intuos Photo mellé ingyen jár a Corel PaintShop Pro X8 és a Corel Aftershot Pro 2 Windows és Mac kompatibilis verziója. A Mac felhasználók ezek mellé megkapják a Macphun Creative Kit-et is. Minden olyan eszköz a csomag része, amikkel a fotókból igazi művészi szintű alkotásokat hozhatunk létre.

 

Lapos dizájn

A tervezés során a Wacom nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a lapos és lekerekített formátumnak köszönhetően a felhasználók garantáltan kényelmesen használhassák a megújult Intuos Creative Pen&Touch digitalizáló táblát. Megfordítható kialakításának köszönhetően jobb és bal kézre is beállítható.

 

Testreszabható gyorsgombok

A már jól ismert ExpressKeys használatával a különböző beállítható programfunkciókat gyorsan és hatékonyan lehet használni. Az alkalmazás-specifikáció segítségével be lehet állítani, hogy a gyorsgomb egy adott program mely funkcióját indítsa, így segítve az eredményesebb, gyorsabb munkát. A Multi-touch funkcióval is megadhatók komplex parancsok. Az Intuos Photo a természetes gesztusokat is képes kezelni, így az újjak érintése és mozgatása segítségével a görgetés, a zoomolás, a forgatás vagy a fotók közötti váltás egyszerűen és ösztönösen történik.

 

Wide formátum

A tablet felülete papír hatású 16:10-es arányt követ, így alkalmas több monitoros rendszerek kezelésére is.

 

 

 

Specifikációk:

 

Méretek: 210 mm x 178 mm x 10 mm

Aktív terület: 152 mm x 95 mm

Súly: 290 gramm

ExpressKey-ek száma: 4

Nyomásérzékenység: 1024

Felbontás: 2540 lpi

Olvasási sebesség (toll): 133 pps

Multi-Touch

Toll: Intuos Pen

Vezetéknélküli támogatás: külön megvásárolható

Garancia: 2 év

Modellszám: CTH490PK (fekete)

 

A doboz tartalma:

 

Intuos pen tablet

Intuos pen

Cserélhető tollhegyek

Tartó és gyűrű

Felhasználói kézikönyv

Telepítő CD

USB kábel

 

További kiegészítők:

 

Wacom Wireless Kit

Wacom Wireless Kit Akkumulátor

Fekete tollhegy (5 db)

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Intuos Photo Pen&Touch