Wacom Movink

Mindig útra készen. Mi lenne, ha bármelyik helyet a saját stúdióddá alakíthatnád? Mint például egy kávézót, egy könyvtárat, vagy az ágyadat, amire csak ledőltél, hogy kiszellőztesd a fejed. Ha hirtelen elragad magával a kreativitás, a Wacom új táblájával bármikor megragadhatod a pillanatot, hogy alkoss. A Wacom Movink-kel a világ a te műtermed.

Áttekintés Méretek Specifikációk Galéria

A legkönnyebb és legvékonyabb

Élvezd a munka szabadságát bárhol és bármikor! A mindössze 4 mm vastag* és csak 420 g súlyú Wacom Movink 55%-kal könnyebb, mint a Wacom One 13 Touch, és 66%-kal vékonyabb. Csatlakoztasd Mac vagy PC számítógépedhez, és máris rendelkezésedre áll egy professzionális teljesítményű eszköz. A többi készülékkel ellentétben már csak 1 USB C to C kábelre van szükség a csatlakoztatáshoz! *A 4 mm a legvékonyabb részen mért érték.

Kivételes rajzolási élmény

A tükröződésmentes képernyő lehetővé teszi, hogy zavartalanul és közel nulla késleltetéssel dolgozhass. A képernyő erőteljes védelmet nyújt a színtorzulás ellen is, még erős tollnyomás esetén is, ami biztosítja a művészeknek a határtalan lehetőségeket.

Érintéses technológia

A Wacom Movink fejlett érintéstechnológiát alkalmaz, amely lehetővé teszi a zökkenőmentes és egyszerű alkotást. A tábla felső sarkaiban található testreszabható érintőgombok lehetővé teszik, hogy shortcut-okat hozz létre növelve a hatékonyságot.

Új kiegészítők

A Wacom Movink kiegészítőket úgy tervezték, hogy könnyen hordozhatók és használhatók legyenek, a Wacom Movink Tablet Sleeve-től a Wacom Foldable Stand-ig (mindkettő külön vásárolható meg). A még nagyobb kényelem érdekében mindkét elemet egy minden egyben tartozékcsomag* tartalmazza, a Wacom Pro Pen 3 tárolására szolgáló Wacom Rollup Case tokkal együtt (külön-külön nem kapható). *Az All-in-one kiegészítő csomag hamarosan elérhető.

A Wacom első OLED kijelzője

A Movink kijelzője Pantone Validated és Pantone SkinTone Validated minősítésű, 13,3 in Full HD Samsung OLED kijelző. A Movink kijelzője a korábbi kijelzőkhöz képest szélesebb spektrumú, élénkebb és nagyobb felbontású színeket produkál. A 100 000:1 arányú, jelentősen javított kontrasztaránynak köszönhetően sokkal mélyebb feketéi pontosabban tükrözik művészi elképzeléseidet.

A kedvenc tolladdal működik

A Wacom Movink a Wacom első olyan táblája, amely Dual Pen technológiát alkalmaz, ami azt jelenti, hogy az általad választott digitális eszközzel működik - legyen az a Wacom Pro Pen 3, egy másik Wacom eszköz, mint a Wacom Pro Pen 2, vagy egy olyan márka univerzális digitális toll technológiájával készült toll, mint a Dr. Grip Digital for Wacom, LAMY vagy STAEDTLER.

Wacom Movink

 • 319,5 x 205,2 x 4-6,6 mm
 • Érintőképernyő
 • Wacom Pro Pen 3
 • Akkumulátormentes toll, állítható gombokkal és testreszabható fogással

Specifikációk

 • Termékkód
 • Wacom Movink: DTH135K0A
 • Méret
 • Wacom Movink: 319,5 x 205,2 x 4-6,6 mm
 • Aktív terület
 • Wacom Movink: 294 x 165 mm
 • Súly
 • Wacom Movink: 420 g
 • Kompatibilis : Wacom Pro Pen 3
 • Kompatibilis az ismert márkák EMR tollával, pl. Hi-Uni x Wacom, STAEDTLER Noris Digital, Pilot Dr. Grip, LAMY, stb.

Mi van a dobozban?

 • Wacom Movink
 • 1x Wacom tábla
 • 1x USB-C to C kábel (1m)
 • 1x Wacom Pro Pen 3
 • 1x Wacom Pro Pen tolltartó
 • 3x Csere hegy
 • 1x Nib Remover
 • 1x Quick start Guide

Clip Studio Paint EX

A Clip Studio Paint a rajzolásra és a festésre helyezi a hangsúlyt, lehetővé téve a művészek számára, hogy úgy rajzoljanak, mintha papírra vagy vászonra rajzolnának, miközben a digitális festészet legjobb funkcióit is elérhetik. Az illusztrátoroktól kezdve a koncepcióművészeken, képregényrajzolókon és animátorokon át az iparban dolgozó szakemberek egyaránt használják.

Capture One

Dolgozz kevesebbet és alkoss többet a szerkesztési funkciók és AI-eszközök teljes választékával, amelyek a Capture One Pro és a Wacom készülékével gondoskodnak az időigényes feladatokról. Zökkenőmentes együttműködés a csapattal és az ügyfelekkel, bárhol is legyenek a világon. Szakértők által tervezett előbeállítások az azonnali megjelenéshez. Plusz észbontó színek és képminőség. Mindez úgy készült, hogy úgy működjön, ahogyan Te szeretnéd.

Rebelle 7

Szerezd be a 90 napos kiegészítő próbaverziót egy díjnyertes festőszoftverhez, amely a legmodernebb technológiával támogatott fenomenális olajfestékekről, akvarellekről és különböző nedves és száraz médiumokról ismert. A pigment színkeverés, az olajvastagság, az akvarell diffúzió és a NanoPixel technológia meggyőzően utánozza a természetes médiumok és a vászon kölcsönhatását a Wacom eszközödön.

MASV

Tapasztald meg a villámgyors fájlátvitelt még a legnagyobb videók és kreatív fájlok esetében is. A MASV fizetős struktúrája lehetővé teszi, hogy csak azért fizess, amire szükséged van. Hozz létre egy testreszabott fájlátviteli portált a márkajelzéseddel, és bízhatsz abban, hogy fájljaidat TPN tanúsított biztonsággal szállítják.

Magma

A Magma minden olyan funkcióval rendelkezik, amit egy professzionális rajzoló- és festőeszköztől elvárhat, egy jelentős különbséggel - közvetlenül a böngészőben működik. A Wacom eszközökre optimalizálva élvezd az azonnali kreativitás erejét anélkül, hogy bármit is telepítened kellene. A következő mesterműved elkezdése szó szerint olyan egyszerű, mint egy link megnyitása a böngésződben.

Shapr3D

A Shapr3D egy felhasználóbarát, platformokon átívelő tervezőalkalmazás, amely kompatibilis az összes nagyobb asztali CAD-szoftverrel. Az ötlettől percek alatt eljuthatsz a 3D prototípusok készítéséig, bárhol létrehozhatod, és gyártható modelleket exportálhatsz.