wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Bamboo Tip

TERMÉKLEÍRÁS

Csak kapcsoljuk be a táblagépünket, és lássunk munkához. A Bamboo Tip egy finom hegyű stylus, amivel gyorsan felvázolhatjuk az ötleteinket az iOS és az Android kompatibilis készülékekre.

ÁTTEKINTÉS

Támadt egy ötlete, amit azonnal rögzíteni szeretne a mobilján vagy táblagépén? A Bamboo Tip-pel ez lehetséges. A Bamboo Tp finom kialakítású hegye lehetőséget ad a kényelmes jegyzetelésre és vázlatok készítésére, így nekünk nincs más dolgunk, mint az ötletek kidolgozására koncentrálnunk, hisz azokat úgy jeleníthetjük meg a készülékünk kijelzőjén, ahogy azt elképzeltük.

 Egy finom hegy a még kifinomultabb ötletekhez

A finom hegynek köszönhetően pontosan láthatjuk, hogy hol ér a Bamboo Tip  a kijelzőhöz, így garantált, hogy az ötleteinket úgy rögzíthetjük, ahogy azokat elképzeltük. Maga a hegy csupán 1,9 milliméter széles, és nem hagy nyomot a készülék kijelzőjén.

Megbízható kompatibilitás

Csak kapcsoljuk be a Bamboo Tip-et, és használjuk a kedvenc alkalmazásunkkal együtt. Nincs szükség párosításra. A Bamboo Tip gond nélkül képes együttműködni az iOS és az Android kompatibilis készülékek nagy részével.

Kis kapcsoló – nagy hatás

A stylus teljesítményének az optimalizálásához – attól függően, hogy iOS vagy Android készüléket használunk – csak egy kapcsolót kell átbillentenünk. A legtöbb táblagéphez jó a felső pozíció, de iPad  Pro használata esetén érdemes inkább az alsó pozícióba pattintani a kapcsolót.

 Hosszan tartó funkcionalitás

A Bamboo Tip-et tartós használatra tervezték, de ha esetleg mégis megkopik egyszer a hegye, akkor azt könnyedén lecserélhetjük.

Jól néz ki, jó érzés használni

Mindennapos használatra tervezett, kiváló minőségű anyagokból összerakott stylus, a formatervezésnek köszönhetően pedig igazán kényelmes a használata.

Bamboo Paper

Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Tip-nek. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is.

 Inkspace

Az Inkspace felhő alapú szolgáltatással bárhol és bármikor gond nélkül férhetünk hozzá a több különböző készüléken elmentett jegyzetekhez és vázlatokhoz.

Specifikációk

  • Súly: 16 gramm
  • Hossz: 14,2 cm
  • Átmérő: 10 mm
  • Hegy vastagság: 1,9 mm

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Bamboo Tip