wacomlogoINFO főoldalra

Wacom Bamboo Fineline 3

Okos Stylus

TERMÉKLEÍRÁS

Áttekintés

Használjuk ki iPadunk összes tudását a Bamboo Fineline 3-mal. Ezzel a precíz és kényelmes stylusszal könnyedén készíthetünk jegyzeteket és vázlatokat az iPaden. Sose volt még ilyen kényelmes az ötletek rögzítése elektronikus eszközön! 

A finom különbség

Támadt egy remek ötletünk? Egyszerűen csak írjuk le ezzel a nagy precizitású stylus-szal. A nyomásérzékeny hegy abban is segít minket, hogy a kézírásunk és a vázlataink pontosan úgy jelenjenek meg az iPad-en, mint ahogy azokat elképzeltük.

Természetes és egyszerű

A Bamboo Fineline 3 a lehető legtermészetesebb kézírási élményt biztosítja az érintőképernyős kijelzőkön. Az új hegynek köszönhetően teljesen olyan érzésünk lehet írás közben, mintha igazi papírra írnánk. Írás közben nem okoz problémát, ha a tenyerünkkel, vagy ujjal hozzáérünk az iPad kijelzőjéhez. Számos iPad-re fejlesztett app képes felismerni a Bamboo Fineline 3-at.

 

 Funkciók 

Stílusos megjelenés Egy jó toll biztos jele a stílusosságnak. Hagyjuk, hogy a Bamboo Fineline 3 kiegészítse a személyiségünket. Az elegáns és időtlen formatervezésnek és a prémium anyagfelhasználásnak köszönhetően ez a stylus bármilyen stílushoz passzol. Kék, világoskék, fehér és fekete színű változatok közül választhatunk.

Kompatibilitás Engedjük szabadjára a gondolatainkat! A Bamboo Fineline-t könnyedén párosíthatjuk kedvenc jegyzetelő alkalmazásunkkal, és már hozzá is láthatunk a jegyzeteléshez. A párosítás sikerességét és a töltöttség állapotát egy LED jelzu a Bamboo Fineline-on.

Jegyzetelés Találtunk valamit, amit érdemes megjegyezni? Azonnal jegyezzük fel a Fineline 3-mal. És tegyük ezt könnyedén.

Shortcut gomb Még személyesebb kapcsolatot alakíthatunk ki a stylus-on található, személyre szabható shortcut gombbal. A megfelelő funkció hozzárendelésével időt takaríthatunk meg, és a munka is kényelmesebb.

Védett hegy Egy egyszerű csavarással kapcsolhatjuk ki és be a Bamboo Fineline 3-at. A mechanizmus arról is gondoskodik, hogy kikapcsolt állapotban védve legyen a hegy.

Inkspace előfizetés Minden Bamboo Fineline 3 mellé jár egy ingyenes Inkspace előfizetés. Az Inkspace Basic 5 GB online tárhelyet, szinkronizálási funkciókat és webes felhasználói felületet foglal magába. A fizetős Inkspace Plus tartalmazza a Basic összes szolgáltatását, de már 50 GB tárhelyet ad, ráadásul fejlett keresési funkciókkal is rendelkezik és arra is lehetőség van, hogy a feltöltött jegyzeteket vektoros képekké konvertáljuk.

Bamboo Paper Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Fineline 3-nak. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is hozzáférést kap az Inkspace felhő alapú szolgáltatásaihoz.

 

Súly: 19g.

Hossz: 142mm.

Átmérő: 11mm

Tolhegy: 1,9 mm.

LETÖLTÉSEK EHHEZ: Wacom Bamboo Fineline 3